Gå en UGL kurs i Göteborg

UGL står för Utveckling av Grupp och Ledare. Detta är i själva verket mer av en upplevelse och en resa än en utbildning. Här får du nämligen möjlighet att ta reda på hur andra och du själv fungerar i ett gruppsammanhang. Du går utbildningen tillsammans med främlingar och därför kan det vara väldigt utvecklande att utforska detta ämne i praktiken. Du kan med fördel välja att gå en kurs om UGL i Göteborg – nedan finner du en lista med några av de platser där dessa anordnas!

Innan vi hoppar vidare till listan vill vi även nämna att det är Försvarsmakten som har lagt grunden till utbildningen. Det är nämligen därifrån den härstammar då den under 1970-talet utvecklades för att ge svenska befäl en grundläggande ledarskapsutbildning. Och med de orden går vi vidare till de olika platserna för dessa kurser i Göteborgstrakten!

Flera kurser i UGL i Göteborg med omnejd

Det finns flera valmöjligheter för dig som vill gå en kurs i UGL i Göteborg. Dessa kurser anordnas nämligen på bland andra följande platser:

  • Lökebergs Pensionat. Denna kursgård är belägen bara en halvtimme från Göteborg. Därmed är detta förmodligen den optimala platsen för göteborgare att gå en UGL-kurs. Till råga på allt har kursgården ett fridfullt läge och inte mindre än 90 rum med utrymme för sammanlagt 164 gäster.
  • Två skyttlar. Även detta är en kursgård som är belägen i Göteborgs närhet. I detta fall ligger kursgården ungefär en timme från Göteborg med bil. Likt Lökebergs Pensionat har Två Skyttlar en miljö som är väldigt trevlig och uppskattad bland kursdeltagarna.
  • Gottskär Konferens. Gottskär Hotell är ett konferenshotell som ligger på Onsalahalvön. Det innebär att hotellet är beläget blott 4 mil från Göteborg. På detta hotell finns 25 rum som håller en hög standard. Därmed är även detta en utmärkt plats att överväga för dig som vill gå en kurs i UGL i Göteborg.
  • Björkhaga Hotell. Denna plats är lite mer avlägset belägen från Göteborg, närmare bestämt 16 milj. Den ligger dock bara 3 mil utanför Jönköping. Så om du är en göteborgare som vill komma en bit ifrån västkusten när du går en UGL-kurs kan detta vara ett bra alternativ.
© 2024 Bergslagens Bygg | Tema: Storto av CrestaProject WordPress Themes.