KBSAB erbjuder byggnadsställningar i Uddevalla

KBSAB, eller Kungälvs Byggnadsställningar, erbjuder byggnadsställningar i Uddevalla. Somn amnet skvallrar om har företaget sin bas i Kungälv, men verkar över stora delar av Västra Götaland. Här går det att läsa mer om dem och deras verksamhet.

Då: bemanningsverksamhet–Nu: byggnadsställningar i Uddevalla m.fl. städer

När KBSAB grundades var det inte byggnadsställningar som var fokus för verksamheten. År 2011, när firman startade, var det istället bemanningsverksamhet som var affärsidén. Det skulle dock komma att ändras år 2014, när Felipe Lisboa tog över, började handla ställningsmaterial och utföra jobb på egen hand.

Tjänster

Idag erbjuder man både bemanningstjänster och byggnadsställningar. Såhär beskriver de sina tjänster:

  • Bemanning. KBSAS hyr ut personal och erbjuder snickare, målare och ställningsmontörer.
  • Byggnadsställningar. De erbjuder allt från fasad till olika former av ställningar för industri. De erbjuder byggnadsställningar i Uddevalla, Vänersborg, Kungälv och andra delar av Västsverige

Läs bloggen för tips

På KBSABs hemsida går det att få allmänna tips kring ställningar. I inlägget ”Byggnadsställningar Uddevalla” går det exempelvis att läsa om hur privatpersoner kan tjäna pengar på att hyra egna ställningar. De skriver att den som köpt in ställningar för exempelvis ett stort renoveringsprojekt kan hyra ut dom och tjäna pengar på den.

De lobbar för att det förvisso går att sälja dom, men att det kan vara smart att hyra ut domför att på så vis tjäna mer pengar – under längre tid. Anledningen till att många privatpersoner över huvud taget har ställningar som ligger och dammar hemma är eftersom hyreskostnaden kan bli så stor under ett långt projekt att det helt enkelt är mer ekonomiskt att köpa dem.

I ett annat inlägg skriver dom om dom bästa sätten att hyra ställningar i olika delar av Västsverige. De exemplifierar och tar upp att det finns nationella kedjor som enbart arbetar med hyreskunder. Många av dessa kedjor erbjuder allt från byggnadsställningar till grävmaskiner – helt enkelt det som man kan behöva för ett stort projekt.

Här skriver de också att det kan vara billigare att köpa en ställning i vissa fall. Det kan till exempel vara om arbetet kommer pågå under lång tid och att man hittar ett bra köp på andrahandsmarknaden. För så kallade hemmafixare finns det enkla ställningar att köpa hos olika butiker.

KBSAB – snabbt om

  • Baserade i Kungälv
  • Erbjuder bemanningstjänster och byggställningar
  • Grundades år 2011.
© 2024 Bergslagens Bygg | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.