Konst och inredning

Hemsidan www.vincenthandcraft.com drivs av konstnären och snickaren Vincent Andersson. På hemsidan finns både information om honom samt de produkter och tjänster som erbjuds. Här presenteras en kortfattat beskrivning av konstnären och hans hemsida.

Handgjorda möbler – som konstverk

Vincents tre stora intressen är:

  • Skog
  • Konst
  • Snickeri

En kombination av dessa tre intressen landar i det yrke han utför – konstnärlig snickare. Han skriver själv att de projekt han utför ”inte endast är att tillverka en möbel” utan det handlar lika mycket om att skapa ett konstverk. Det blir därmed en möbel som utformas utifrån kundernas önskemål och som mycket ofta blir ”huvudattraktionen” i ett rum.

Stilen kan beskrivas som kreativ och naturnära. Det är ofta skogens egna färger och former som förflyttas hem till köket eller vardagsrummet. Detta i en möbel som är robust och som speglar att Vincent tar vara på vad naturen har att bjuda.

Massivt ädelträ

På www.vincenthandcraft.com presenteras ett flertal möbler som är till försäljning. De är tillverkade av massivt ädelträ och så rustika att de förväntas ”hålla i generationer”. Prismässigt kostar möblerna mer än massproducerade möbler som säljs i stora möbelvaruhus men, som han själv påpekar på hemsidan, blir det billigare i längden med hög kvalité och robusta möbler. Dessutom är varje möbel helt unik och tillverkad för hand.

Utbud på www.vincenthandcraft.com

Utöver att själv tillverka möbler säljer Vincent material till de som själv gillar att snickra och vara kreativ. På www.vincenthandcraft.com finns exempelvis okantat virke, handverktyg, epoxy resin m.m. Däremot presenteras inte hela hans utbud på hemsidan. Den som vill se hela utbudet bör istället kontakta honom för höra efter vad som finns eller vad som går att få tag på.

Följ Vincent

De som är intresserad av den verksamhet som Vincent bedriver kan följa honom via:
Hemsidan – På www.vincenthandcraft.com finns information både om honom och hans verksamhet. Härifrån går det även att göra beställningar samt hitta länkar till social media så som Facebook och Youtube.

Youtube – På Youtube finns ett par videoklipp där han visar en del av det hantverk som utförs. Dessa klipp har engelska titlar.
Facebook – Facebook är personligare och ”närmare” än hemsida och Youtube. Kommentera, ställ frågor och se korta klipp som speglar Vincents arbetsdagar.
Instagram – Vincent finns även på Instagram för de som vill se snygga bilder på hans konstverk.

© 2024 Bergslagens Bygg | Tema: Storto av CrestaProject WordPress Themes.