Be om offerter från målare i Stockholm

Be om offerter från målare i Stockholm

Är det dags för sommarstugan att målas om, eller är det ett par rum hemma i lägenheten eller villan? Många gillar att ta tag i penseln själv och med hjälp av lite kompisar ta sig framåt och gå loss på väggar och tak. Andra ser det mest som besvärligt och att man inte vill riskera få ett dåligt resultat och färg på kläderna som inte går att få bort.

Tillhör du den senare kategorin så ska du absolut anlita en målare. I Stockholm och dess omnejd finns fullt med målerifirmor som gärna står till tjänst. En snabb slagning på Eniro ger över 2000 träffar på registrerade bolag i Stockholm, det är med andra ord ingen brist på företag att kontakta, se exempelvis den här sidan.

Innan du gör det bör du dock kolla i din omgivning först om någon kan hjälpa dig med lite förarbete. En snabb koll i dina sociala medier funkar också om du inte känner någon målare, ett inlägg i någon av dessa kanaler finns det garanterat någon som känner någon. Kanske är det inte så svårt som du först tror och det enda du faktiskt behöver göra är lite hjälp med att köpa färg, välja nyanser och sen lära dig hur du ska spackla och fixa annat förarbete för ett bra resultat.

Be om offerter och utförlig specificering

Om du ändå väljer att gå på alternativet med professionell hjälp så finns det som sagt företag i överflöd. Välj ut några som verkar bra via rekommendationer eller hemsidor med seriöst intryck. Skicka mail eller fyll i formuläret på deras hemsida om vad du vill ha hjälp med och be om offert.

Är det ett litet jobb så är det bäst att inte välja någon av de allra största drakarna. Du kan tänka enligt principen att om du vill renovera en bod så är sannolikt inte Skanska eller PEAB intresserade, de jobbar ju med projekt i hundramiljoners-klassen. Detsamma gäller för målare, hitta en mindre firma som har tiden för dig och inte ser det som något som ska stressas igenom med vänsterhanden på väg till ett större och mer inkomstbringande jobb.

När du bestämt dig för ett företag så läs igenom avtalet ordentligt, vad som ingår och inte, om betalning är fast pris eller löpande, besiktningar, garantier och så vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

© 2024 Bergslagens Bygg | Tema: Storto av CrestaProject WordPress Themes.