Målare i Huddinge

Trä, betong eller annat material spelar ingen roll, anlitar du oss kan du alltid lita på att arbetet blir proffsigt gjort. Kontakta oss för en offert, vi lovar att erbjuda ett konkurrenskraftigt pris på allt måleri i Huddinge. Anlitar du oss som privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget och spara 30% av arbetskostnaden.

Behöver du hjälp med måleri i Huddinge?
Med många år i branschen kan du lita på att vi utför jobbet professionellt. Rätt val av fasadfärg och noggrant måleriarbete är avgörande för att fasaden ska stå emot väder och vind i många år. Invändigt handlar det om att hitta en väggfärg som är tålig och gärna tvättbar, och så fri från kemikalier som möjligt.

Lika viktigt är det att välja rätt kulör. Där handlar det både om att se till husets stil, omgivningarna och vad du själv tycker om. En ny kulör på fasad med fin kontrast mot husknutar och fönsterpartier kan göra underverk för ditt hus. Kontakta oss ett proffsigt genomfört måleri i Huddinge med omnejd. Inget arbete är för stort eller för litet för våra erfarna målare i Huddinge.

Fräscha upp ditt hus med en nymålad fasad
Inget fräschar upp ett hus så mycket som att få fasaden ommålad. En bra och slitstark fasadfärg skyddar fasaden mot väta i många år. En bra fasadfärg låter smutsen rinna av så att du inte behöver tvätta fasaden efter ett kraftigt regn. Det är också viktigt att färgen andas så att inte röta bildar mellan färg och underlag. Oljefärg som är linoljebaserad är en traditionell färg som har de här egenskaperna. Nackdelen är att den torkar långsamt. Där finns Alkydfärg som har samma goda egenskaper men torkar betydligt snabbare. Vill du ha goda råd om måleri i Huddinge?

Rätt utfört måleri i Huddinge
Minst lika viktig som färgens kvalitet är kvaliteten på måleriarbetet. Ett gediget underarbete där all gammal färg skrapas och tvättas, och proffsigt måleri med två strykningar som inte lämnar någon fläck omålad. Allt för att fukten inte ska tränga in och få virket att murkna. Och det gäller likaväl träpanelen som fönsterpartier, vindskivor och balkongräcken. Är ditt hus av betong? Precis som trä kan betong angripas av mögel. Även här krävs ett ordentligt underarbete innan den nya färgen målas i två strykningar. Söker du en proffsig målare i Huddinge, tveka inte att kontakta oss för en offert.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

© 2024 Bergslagens Bygg | Tema: Storto av CrestaProject WordPress Themes.