Slangställ för butik och industri

Det finns många olika sorters slangställ för industri och butiker. Hanteringen av stora volymer slang, kräver ofta åtskilligt utrymme. Oavsett om man skall exponera de olika produkterna i en fysisk butik eller om man skall inreda ett materiallager, är plats någonting som alltid behövs. Genom att satsa på bra slangställ kan man minimera det utrymme som går åt till ren förvaring. I och med att dedikerade slangställ också innebär att produkterna inte bryts eller skadas, kan det visa sig vara en investering som minimerar svinn. Det finns några olika företag i Sverige som jobbar med ställ för slangar. Hflex hör till de största och erbjuder många olika stativ och system för förvaring. Här finns all information om slangställ för slangförvaring och en hel del andra produkter inom detta område.

Utdragbar korg för påfyllning

Vissa av de slangställ som finns att välja bland lämpar sig extra bra för användning i verkstäder eller butiker. Gemensamt för dessa är att de inte huvudsakligen går ut på att förvara kompletta rullar, eller bobiner. Istället är dessa till för att man enkelt och snabbt skall kunna ta fram just så mycket slang man behöver. I och med detta kan de många gånger ha en färdig teknik för att kapa och mäta. Några av de slangställ som går att hitta, har dessutom utdragbara korgar för påfyllning. Produkten ligger ner på en spole vilken sedan matar ut slangen genom mätfunktion och kapredskap. När man skall fylla på dessa korgar kan man enkelt dra ut dessa. I butiker är detta optimalt i och med att de inte tar någon större plats i anspråk. Risken för att slangen rullas ut och in på ett felaktigt sätt är också obefintligt.

Slangar används i en rad olika branscher och valmöjligheterna är stora. Att kunna visa upp ett stort sortiment slangar med olika material och användningsområden, kan därför visa sig positivt. Besök webbplatsen för att gå igenom hur ni på bäst sätt skall kunna använda er av slangställ från Hflex. Det finns i nuläget ett stort antal verkstäder och butiker som använder dessa stativ för bättre förvaring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

© 2024 Bergslagens Bygg | Tema: Storto av CrestaProject WordPress Themes.